FS_2018-VT_Kompistraning_Landningssida_470x237px_1

Ge bort 1 månads gratis kompisträning

Dela rörelseglädjen! 19 mars-10 april kan du som medlem ge bort ett kompisträningskort till någon du gillar. Kompiskortet gäller för träning tillsammans med dig, i mån av plats, under en hel månad!

Nu kan du som medlem med aktivt träningskort ge bort 1 månads gratis kompisträning.

Fri träning 1 månad (i mån av plats)
Kompiskortet är personligt och gäller i sällskap av en medlem med ett aktivt träningskort i F&S Karlskrona. Träningskompisen får träna hur mycket som helst, i sällskap med dig som medlem. Kompiskortet gäller i mån av plats, en månad från det att det hämtats ut.

Hämta ut kompiskortet tillsammans
Kortet kan hämtas ut när som helst under perioden 19 mars-10 april. Välkommen till oss i Friskishuset tillsammans med din vän, så fixar vi ett kompiskort!

Erbjudandet gäller från 18 år
För att kunna ge bort ett kompisträningskort behöver du vara 18 år eller äldre. Träningskompisen som bjuds in behöver vara 13 år eller äldre. Är träningskompisen under 16 år behövs ett intyg från målsman (eller att målsman är med), precis som när du köper ett vanligt träningskort.

Kompisträna - så går det till!
Ni passerar in tillsammans på anläggningen. Sen är allt upp till er. Kör ett pass eller gå loss i gymmet. Vill ni träna olika saker får ni göra det.

Vem blir din träningskompis?