Gym

Det är kul att träna genomtänkt och seriöst! Den tanken ligger också bakom den syn på träning våra instruktörer representerar. Behöver du rehabilitera en skada, komplettera annan träning eller helt enkelt komma i form? Vi har ett stort antal instruktörer i gymmet som du kan boka för instruktioner, men du är också välkommen att ställa spontana frågor till lediga instruktörer.

Träningen går att variera i det oändliga, men en sak är alltid densamma. Nämligen den speciella och välkomnande känslan som vi hoppas ska göra att du trivs, oavsett hur van du är att vistas i ett gym eller på träningslokal över huvud taget. I våra gym är det seriös träning som gäller, men utan att det blir för allvarligt.

I vårt 700 mluftkonditionerade gym på Blåport träffar du våra välutbildade gyminstruktörer som hjälper dig att göra ett träningsprogram som passar dina mål och förutsättningar. I vårt gym hittar du både gymmaskiner, fria vikter och en friyta för mer utmanande träning.

Vår tanke med gymmet är att du som är ny ska finna dig till rätta redan när du kliver in i lokalen. Där har vi har samlat träningsutrustningen som du som nybörjare kan känna dig trygg med där du kan få en bra grundträning.

När du fått lite träningserfarenhet och vill gå vidare är nästa steg våra mer avancerade gymmaskiner och de fria vikterna lite längre in i gymmet.

Som en extra utmaning har vi sedan byggt en friyta där du kan träna med kettlebells, medicinbollar, gymband – sk. TRX, viktsäckar, stepbrädor, bosubollar, blansbollar mm. Här kan du utmana din styrka, stabilitet, kraft, spänst och balans i det oändliga

Vårt mål är att alla (från 13 år och uppåt) ska känna sig välkomna och glädjas med träningen i vårt gym. Oavsett om du tränar för ett specifikt mål eller om du tränar enbart för att må så bra det går så ska du hitta den träningen hos oss!

Precis som med all övrig träning hos Friskis&Svettis är gymträningen lustfylld och med bra kvalitet för alla!

FriskisSvettis_11_rgb