Spin distans

Trampa loss med musikfeeling

 

På Spin distans får du effektiv konditionsträning utan konstigheter. Du tränar på en spincykel och cyklar i tre olika positioner, en sittande och två stående, för att variera träningseffekten. 

På Spin distans bildar musikens olika karaktärer ett ”landskap” av tunga uppförsbackar, snabbare passager och sköna raksträckor. Ledaren guidar dig genom passet, men du bestämmer hur tufft det blir för dig; med hjälp av motståndsreglaget styr du om du vill ta det lite chill eller trycka på ordentligt. 

Känslan är fokuserad och peppig genom passet, ofta med dämpad belysning. En chans att träna dig riktigt skönt svettig! 

 

_I5B5854

Spin intervall

Peppad intervallträning på spincykel

Spin intervall är passet för dig som vill utmana och förbättra din kondition. Här får du riktigt effektiv konditionsträning genom att varva intensiva intervaller där du tar i som attan med lugnare återhämtningar. 

Det är du själv som väljer och reglerar motståndet på din spincykel. Spinning är skonsamt för knäna, oavsett om du väljer att ta det lugnt eller utmana dig ordentligt. 

Känslan är fokuserad med mycket pepp och jäklaranamma. Belysningen är oftast dämpad, så att du kan gå in i dig själv och hitta dina extra superkrafter. Drivande musik hjälper dig att orka. 

Intervallpassen finns i flera varianter med längre eller kortare intervaller. Oavsett upplägg guidar ledaren genom passet och peppar dig till stordåd. En möjlighet att spränga dina gränser! 


_I5B6280

CirkelgymSpin

Styrka och kondition i ett​​

CirkelgymSpin är ett kombipass som ger dig både funktionell styrketräning och konditionsträning på 90 min.
Passet startar med Cirkelgym där du i ca: 35-40 min tränar funktionell styrketräning i både maskiner och i fria totalövningar. Därefter förflyttar sig gruppen till spincyklarna och avslutar med 45 min spinning.
För mer info om Cirkelgym läs här

Spinningsko

Puls

Puls direkt feedback på din träning

Här får du en direkt feedback som kan guida din konditionsträning. Med hjälp av pulsband och intensitetsmätare kan du följa din egen hjärtfrekvens. Ihop med din upplevelse av ansträngning kan du hitta din individuella träningsnivå.

Puls används som ett redskap på vissa spinpass och är inte ett enskilt pass i sig.